Комунальне некомерційне підприємство «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Новини

20 Березня, 2024 р., 19:36
«Ми нормальні люди, просто бачили трохи друге, — каже ветеран, старший солдат Сергій Коц. — Наплакався… Ти плачеш вдома десь в подушку, щоб ніхто не бачив».
11 Грудня, 2023 р., 10:10
Що потрібно знати про ґендерно зумовлене насильство (ҐЗН)? Ґендерно зумовлене насильство (ҐЗН) — це проблема у сферах громадського здоров’я, ґендерної рівності та прав людини.
02 Листопада, 2023 р., 11:28
В області посилено контроль за прибиранням та дезінфекцією громадського транспорту. Під тимчасовою забороною ярмарки та масові заходи з реалізації продукції домашнього виробництва. Також органи місцевої влади посилюють контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних вимог та протиепідемічних правил на ринках міста і області. У Вінниці продовжується дистанційне навчання. Це ж стосується і позашкільного навчання, спортивних та мистецьких гуртків. Відповідне рішення ухвалили на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
26 Жовтня, 2023 р., 09:46
Найбільший за 20 років прорив у лікуванні раку шийки матки: клінічні дослідження підтвердили ефективність нової терапії, пише служба BBC. Дані клінічних випробувань, представлені на зборах Європейського товариства медиків-онкологів (ESMO), недвозначно вказують на ефективність пропонованої терапії: шанси пацієнтки на одужання зростають більше ніж на третину (35%).
13 Вересня, 2023 р., 13:44
До нашого потужного медичного закладу прийшли працювати  молоді перспективні лікарі.
 
01 Серпня, 2023 р., 15:28
ІНФОРМАЦІЯ від психолога Анна Володимирівна Мирутенко
06 Липня, 2023 р., 10:16
За ініціативою першої леді Олени Зеленської розпочалася всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» , яка покликана створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати українців у складні часи повномасштабної війни.
03 Липня, 2023 р., 15:21
Видався важкий тиждень? Чи уже місяць? А, може, ви відчуваєте емоційне вигорання уже кілька місяців?

Вхід для адміністратора