Комунальне некомерційне підприємство «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

«Медична допомога при гострому мозковому інсульті в стаціонарних умовах»

Дата: 07.06.2020 13:19
Кількість переглядів: 199

На базі КНП «Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради» з 01.04.2020 року розпочало роботу неврологічне відділення з наданням спеціалізованої медичної допомоги згідно до укладеного контракту  з Національною службою здоров’я України на пакет медичної допомоги  «Медична допомога при гострому мозковому інсульті в стаціонарних умовах».

Відповідно до листа Житомирської ОДА №3092/01-1 від 02.06.2020 року з метою удосконалення дій при гострому мозковому інсульті до Коростенської центральної районної лікарні транспортуються бригадою екстренної медичної допомоги пацієнти з таких районів:

  • Коростенського
  • Олевського
  • Овруцького
  • Лугинського
  • Малинського
  • Народицького
  • та м. Коростень

Всім пацієнтам госпіталізованим в КНП «Коростенську центральну районну лікарню Коростенської районної ради» з гострим мозковим інсультом по направленню лікуючого лікаря проводиться безкоштовно діагностика (за рахунок закладу) МРТ та МСКТ головного мозку.

Маршрут пацієнта з гострим мозковим інсультом

enlightenedВиклик бригади екстренної медичної допомоги пацієнтом, родичами або іншими особами.

enlightenedДиспетчер екстренної медичної допомоги здійснює прийом виклику та проведення опитування пацієнта або родичів по опитувальнику.

enlightenedНаправлення бригади екстренної медичної допомоги для огляду пацієнта відповідно до шкал FAST, Глазго, ABC. Визначення чи є пацієнт кандидатом для тромболізису чи ні.

enlightenedПопереднє інформування по телефону про транспортування пацієнта з гострим мозковим інсультом в медичний заклад чергового лікаря.

enlightenedТранспортування пацієнта з гострим мозковим інсультом до приймального відділення лікарні зони обслуговування.

enlightenedПроведення пацієнту комп’ютерної томографії головного мозку або магнітно-резонансної томографії в перші 60 хвилин від часу поступлення в лікувальний заклад


« повернутися

Вхід для адміністратора