Комунальне некомерційне підприємство «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Благодійники передали сучасний реанімобіль Коростенській районній лікарні

Дата: 13.06.2020 10:55
Кількість переглядів: 120

        На початку червня від імені норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов» до КНЗ «Коростенська районна лікарня Коростенської районної ради» було передано сучасний реанімобіль Volkswagen T5.

 

https://rada.info/upload/users_files/04053513/f83965716279a0172cd3514dcdf9f38b.jpg

 

     У порівнянні зі звичайною каретою швидкої допомоги він має ряд переваг. Однією з них є те, що реанімобіль оснащений за європейськими стандартами та нормами, має все необхідне сучасне обладнання для надання кваліфікованої медичної допомоги пацієнтам, завдяки чому бригада швидкої допомоги мати більше можливостей для надання екстреної, своєчасної та якісної медичної допомоги населенню району.

      Варто відзначити, що за останній рік це вже другий автомобіль швидкої екстреної медичної допомоги, який поповнив автопарк лікарні.

     «Рятуючи життя людей, важлива кожна хвилина. І цей автомобіль на сьогоднішній день надзвичайно важливий для нашого району та наших лікарів», – відзначив під час зустрічі з представниками благодійної організації «Віри, Надії, Любові» голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора