Комунальне некомерційне підприємство «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради
Міністерство охорони
здоров'я України
 

Новини

06 Липня, 2023 р., 10:16
За ініціативою першої леді Олени Зеленської розпочалася всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» , яка покликана створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати українців у складні часи повномасштабної війни.
03 Липня, 2023 р., 15:21
Видався важкий тиждень? Чи уже місяць? А, може, ви відчуваєте емоційне вигорання уже кілька місяців?
30 Червня, 2023 р., 11:36
    Мені постійно сняться кошмари і мучать спогади про ті жахи, які я пережив. Ніби стоїть перед очима… снаряди розривалися один за одним, черговий постріл… ми їхали на допомогу… тиша, ніби все спокійно. Ніколи не забуду , як горіла земля під ногами, в’їдався запах горілих людських тіл… Навколо було багато трупів, а ті хто, ще був живий, протягував руки і просив допомогти. Цього неможливо абу…  Клята війна.   
09 Травня, 2023 р., 09:29
Минулого року МОЗ на своєму сайті запустило розділ «Портал вакансій для медичних працівників» – аби допомогти кожному медику, хто потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. 
23 Березня, 2023 р., 17:50
     Люди з обмеженими фізичними можливостями досить часто бувають виключені з повноцінного життя громад. Їхня дискримінація набуває різних форм, включно з фізичними і соціальними бар’єрами. Від цього потерпає суспільство, адже втрата такого вагомого потенціалу суттєво збіднює людство.
14 Березня, 2023 р., 08:59
 У приймально-діагностичному відділенні запроваджено проведення комп’ютерної електроенцефалографії на сучасному 24-канальному електроенцефалографі експертного класу. Дослідження проводить лікар з функціональної діагностики Попов Микола Павлович, який має 20-річний  досвід роботи з даною методикою.
13 Грудня, 2022 р., 15:13
КНП «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради є частиною незламної Української Державності, котра в стінах своєї великої медичної родини зберігає життя. Після капітального ремонту свої двері для пацієнтів відкрило оновлене відділення медичної реабілітації та стаціонар денного перебування. Як сьогодні функціонує відділення дивіться у нашому відеосюжеті.
09 Листопада, 2022 р., 09:16
     Відділення медичної реабілітації КНП «Коростенська ЦРЛ» Ушомирської сільської ради дуже вдячне пацієнтові нашого відділення, який побажав залишитись інкогніто, за подарунок (логопеду Задворновій Ользі Миколаївні логопедичному кабінету) у вигляді бізікуба  для використання у терапії мовлення і мови, фізичній терапії та  ерготерапії (з грецької «праця і лікування») .      Ерготерапія застосовується як складова лікувального процесу у хворих із обмеженими можливостями, і направлена на відновлення та підтримку необхідних для повсякденного життя побутових навичок та дій, і сприяє не тільки відновленню рухової активності, але й адаптації людини до нормального життя, що допомагає їй досягти максимальної самостійності в побуті та стати більш соціально адаптованою, та дасть змогу іншим пацієнтам нашого відділення прискорювати реабілітаційне відновлення втрачених функцій. 

Вхід для адміністратора